Disclaimer

 

Algemeen

Maatwerk met zorg, ingeschreven bij de Kamer van Koophandel te Alkmaar onder nummer 62550446, is verantwoordelijk voor de inhoud van de website https://kieskeurige-eters.nl/.

Het is niet toegestaan om (gedeelten) hiervan openbaar te maken, te kopiëren of op te slaan zonder schriftelijke toestemming. Voor persoonlijk, niet commercieel gebruik is deze toestemming niet nodig.

Als je gebruik maakt van de informatie op deze website geef je aan akkoord te gaan met onderstaande voorwaarden en bepalingen.

 

Inhoud

Je kunt geen rechten ontlenen aan de gegevens op deze website.

Maatwerk met zorg streeft ernaar actuele en correcte informatie aan te bieden, maar kan niet garanderen dat alle opgenomen informatie in alle gevallen daadwerkelijk actueel, correct en volledig is.

Maatwerk met zorg aanvaardt daarom in geen geval aansprakelijkheid in welke vorm dan ook, bij schade of letsel als gevolg van, of voortvloeiend uit het gebruik van de informatie van deze website. Voor eventuele verbeteringen van de opgenomen gegevens houden wij ons aanbevolen.

Hoewel wij alles in het werk stellen om misbruik te voorkomen, is Maatwerk met zorg niet aansprakelijk voor informatie en/of berichten die door gebruikers van de website worden doorgestuurd of openbaar worden gemaakt.

Maatwerk met zorg heeft uitsluitend de doelstelling geïnteresseerden in Sensorische Integratie, Sensorische Integratie Therapie en Prikkelverwerkingstherapie te informeren over de bijdrage die onze diensten in de meest ruime zin van het woord kunnen leveren aan de groei binnen de ontwikkeling van een kind. Daarnaast stelt zij deze geïnteresseerden op de hoogte van nieuwe ontwikkelingen op het gebied van Sensorische Integratie, Sensorische Integratie Therapie en Prikkelverwerkingstherapie in de breedste zin van het woord.

Maatwerk met zorg kan op geen enkele manier aansprakelijk worden gesteld voor de inhoud van de gepubliceerde informatie.

 

Diagnose

Deze site is niet bedoeld als vervanging van een medische diagnose en de lezer wordt nadrukkelijk geadviseerd zijn of haar arts te raadplegen voor specifieke informatie over zijn of haar persoonlijke situatie.

Aan de berichtgevingen die Maatwerk met zorg publiceert kun je geen rechten ontlenen en niet beschouwen als een aanbeveling om een bepaalde diagnose te kunnen genezen.

 

Vragen of klachten

Heb je vragen/klachten of opmerkingen over onze disclaimer?

Deze kun je e-mailen naar: info@kieskeurige-eters.nl