Kieskeurige Eters S.O.S.

Na deze online training heb jij eerste tips waardoor jouw kind beter gaat eten én weet je WAAROM je kind zo kieskeurig eet!

Wat je bij je kind opvalt, is dat:

A

Je kind geen nieuwe dingen durft te proeven

Nu gaat iets nieuws er namelijk écht niet in. Je kind heeft bij voorbaat al geen honger (meer) of zegt  “Bah, dat lust ik niet!” of “Dat vind ik niet lekker” .

A

Niets lijkt te werken

Je hebt al van alles geprobeerd: langer aan tafel laten zitten, zonder eten naar bed, geen toetje, belonen (stickerkaart, geld, iPad etc.). Alleen niets lijkt te werken.

A

Je kind alleen bepaalde producten eet

Als je iets op een andere manier klaarmaakt, het in een nieuwe of andere verpakking zit, óf zelfs van een ander merk is – stuit je op weerstand. Je kind eet alleen bepaalde producten, structuren, of weigert het (warme) eten. 

A

Het eten langzaam gaat

De snelheid van je kind laat nu te wensen over. Soms zit je zo een uur aan tafel. Vaak neem je het zelf maar over van je kind. Wat je ook ziet is dat je kind niet goed stil zit aan tafel, dat helpt natuurlijk ook niet!

Een kieskeurige eter aan tafel, een jongen met een kom voor zich, hij steunt met zijn hoofd op zijn linkerhand en kijkt sip
Een gezin geniet samen aan tafel met een Kieskeurige Eter van het eten, ze proosten hun glas boven de pizza die op tafel ligt. Je ziet een vader, moeder en kind.

Jij wilt weten wat je kind nodig heeft

Je bent al even onderweg met het eten van je kind. Jouw kind eet al langer dan een half jaar anders dan “normaal”, misschien al sinds de geboorte of begon het “opeens” tussen het 2e en 4e jaar. Of eet je kind dan wél dan niet bepaalde producten.

Zelf heb je al verschillende dingen geprobeerd, zoals zoeken op Google en daarnaast misschien ook al professionals bezocht (zoals logo, diëtist, fysio/ergo etc.). Toch lijkt niets echt te werken, waar zit het hem nou in?

Ook al is het inmiddels “gewoon” voor je dat je kind zo eet, diep van binnen vóel je ook dat dit niet alles kan zijn. Daarom blijf je zoeken naar een oplossing. Wat ook best vermoeiend is, omdat je in je hoofd continu blijft analyseren waar het aan kan liggen en wat je kunt doen.

Je ziet je kind gewoon struggelen en wilt hem/haar graag helpen. Zodat je kind ook meer kan gaan genieten van het eten!

“Als jij gelooft dat er méér mogelijk is voor je kind, dan is dat er ook. Je moet alleen de juiste ingang bij je kind weten te vinden.” 

Over Inger

Hi, ik ben Inger Schuijt! In 2014 kwam ik tijdens een leer/werkperiode bij het Curaçao Dolphin Therapy Center in aanraking met prikkelverwerking: verborgen kansen in de ontwikkeling van kinderen – met én zonder “label”. Het klikte gelijk: dit was mijn passie! Sindsdien heb ik mij verder gespecialiseerd tot Prikkelverwerkingstherapeut.

Daarbij heb ik mij gericht op het helpen van Kieskeurige Eters, het eten van kids fascineert mij enorm en er liggen hier ontzettende kansen! Het eten van een kind gaat namelijk veel verder dan het gedrag wat je hoort en ziet – er zit zóveel meer achter!

Helaas weten nog weinig mensen hiervan en het is mijn missie om hier verandering in te brengen. Prikkelverwerking is namelijk DE nr. 1 oorzaak waarom alle tips en trucs die je geprobeerd hebt én adviezen van professionals niet geholpen hebben voor het eten!

2 foto's, links een vrouw met een blauw shirt en pet van het Curacao Dolphin Therapy Center, lachend - en rechts een vrouw met een zwarte jurk met bloemen lachend op de foto tussen varens

Wat deze online training jou oplevert:

Gerichte eerste tips

Na deze training heb jij gerichte eerste tips waardoor jouw kind beter gaat eten. Je weet wat specifiek voor jouw kind gaat werken!

Inzicht

Je begrijpt nu WAT er achter het “eetgedrag” van je kind zit. Waardoor je je kind beter begrijpt en alles veel beter kunt plaatsen.

Rust

Je hoeft niet meer continu te analyseren waar het aan ligt dat je kind anders eet of te blijven zoeken naar oplossingen. Dit geeft je veel rust in je hoofd, je weet nu precies wat je kunt doen!

Ervaringen van anderen

foto met daarop whatsappberichten van een moeder met een kieskeurige eter, welke een foto deelt dat haar kind nu ook ei ging proeven
Een foto met daarop 2 afbeeldingen, links een bakje smeerkaas met de tekst dat een moeder de Gezichtsgym bij haar kind deed en dat haar kind in de supermarkt nu zelf smeerkaas koos én at en rechts een mango met de tekst dat hij deze ook proefde.

Ik geloof in het principe dat dingen op je pad komen als je er klaar voor bent/open voor staat.
De kieskeurige eters sos training kwam ik tegen op social media. Dat klonk interessant dacht ik & vanavond ben ik alleen thuis laat ik eens gaan kijken.

In een avond heb ik de hele training bekeken. Het was hier net een flipperkast want er vielen een boel kwartjes op zijn plek. Er was zoveel herkenning in de training en kijkende naar onze kinderen, zelfs het vermoeden van tos in combinatie met andere zaken bracht begrip.

De training heeft mijn gebracht dat ik meer snap over hoe de ontwikkeling & het eten van onze kinderen verloopt & het belangrijkste ik ben in contact gekomen met jou. 

Nu ben ik sinds 2 weken samen met mijn mannen in het kansen traject bij jou. Ook al is het nog pril, ik verwacht dat we er veel waardevols uit kunnen halen zodat ik de mannen nog beter kan begeleiden en stimuleren in hun ontwikkeling.
Aanrader!

B. Vogelzang

“Inger, die haal je niet bij de Ikea, die haal je bij de feestwinkel!

Jij ben echt een feestkanon!”

Kind

Onze dochter heeft autisme, geen spraak, en vaste eet- en gedragsgewoontes. Onze ervaring is dat onze dochter door de Gezichtsgym die Inger toepaste, meer open staat voor ander voedsel. En dat ook meer proeft en eet, daar waar ze voorheen alleen een voor haar bekend eetpatroon had.

Fam. De Jong

Ik heb je online training doorlopen. Wat ben jij een enthousiast persoon zeg! Je kan wel zien dat je er veel plezier in had om deze training te maken. De vrolijkheid spat er vanaf! Ik denk dat je hiermee ouders heel enthousiast gaat krijgen om de tips uit te proberen.

Het zijn hele fijne korte filmpjes, waardoor je je concentratie goed vasthoudt. De vele voorbeelden zijn fijn. Ik kan mij voorstellen dat het voor ouders die hier niet bekend mee zijn behoorlijk wat informatie is. En zo kunnen ze gedoseerd de informatie tot zich nemen.

Logopret

Als verloskundige en mom-coach is het onwijs waardevol om te zien hoe Inger in haar training vol enthousiasme problemen aanpakt waar veel ouders tegenaan lopen. Ik zie hoe ouders hier vaak mee struggelen en zie echt grote meerwaarde in deze toffe training! Ik raad hem dan ook graag aan bij mijn cliënten.

Britte van Weert

The Parent Jungle

Deze life-changing online training t.w.v. €250,- is nu slechts:

Ben jij klaar voor gerichte eerste tips én inzicht(en)?

Ga dan nu aan de slag met de online training!

Veelgestelde vragen

Voor welke leeftijd kinderen is de training?

Deze training is gericht op kinderen vanaf 2,5 jaar tot 12 jaar die al langer dan een half jaar of “opeens” moeite hebben met eten.

Kinderen kunnen hiermee gewoon opgroeien tot ze volwassen zijn, dus ook als je kind wat ouder is kun je de tips toepassen. Een kieskeurige eter kun je tegen komen op alle leeftijden.

 

Wist je dat de eerste 7 jaren van de ontwikkeling van je kind het meest belangrijk zijn? In deze jaren worden alle verbindingen gelegd in de hersenen voor de basis van de ontwikkeling. Super belangrijk om zo vroeg mogelijk er op in te zetten dus!

Is deze online training alleen voor kinderen met een "label"?

Deze online training is gericht op alle kinderen, dus met én zonder “label”! Er zijn namelijk ook super veel kinderen zonder “label” die vastlopen met het eten.

Het is wel zo dat kinderen mét een “label” zoals Autisme en Syndroom van Down eigenlijk altijd moeite hebben met eten of anders eten, doordat bij hen de basis van de ontwikkeling anders is verlopen.

Wat leer ik in deze training?

Superveel! De inhoud van de training is als volgt:

Module 1 – Introductie en belangrijke informatie

Module 2 – Basis van de ontwikkeling

Module 3 – Ontwikkeling van de mond

Module 4 – Signalen

Module 5 – Wat zie je bij jouw kind? 

Module 6 – Tips

Module 7 – BONUS

Een foto met een afbeelding van een computer, tablet en mobiele telefoon met daarop afbeeldingen van de weergave van de online training over Kieskeurige Eters
Wanneer kan ik starten met de training?

Als je de training koopt, krijg je gelijk toegang tot de online omgeving en kun je starten!

Hoeveel tijd kost de training en hoe lang heb ik toegang?

Er zijn 7 modules van ongeveer 15 min per module. Je kunt de training in één keer kijken of in delen, wat voor jou het beste uitkomt!

Nadat je de training gekocht hebt, houd je toegang tot de video’s! 

Is deze training ook voor professionals?

Deze training kun je zéker ook als professional volgen! Sterker nog, verschillende professionals gingen je al voor – zoals je kunt zien bij de reviews en hieronder in de afbeelding.

Hoe anderen het werken met mij ervaren hebben

Een aantal jaar geleden heb ik Inger leren kennen in het werkveld. Het klikte gelijk. Wat al snel duidelijk werd is dat Inger goed ziet wat een kind of jongere nodig heeft. Ze speelt daar op in met geduld en verliest hierbij de belangrijke dingen niet uit het oog. Inger is een gezellig en open persoon. Ze is niet bang voor een uitdaging en een harde werker.

Amber F.

We leerden Inger kennen als een heel vriendelijk en enthousiast persoon. Ze was altijd erg behulpzaam en bereid om te assisteren waar nodig.

Ze biedt ondersteuning op een consequent positieve en behulpzame manier en kan goed met stress omgaan. Tijdens het werk met de kinderen liet ze buitengewone zorg zien en kon ze zich heel goed aanpassen aan de werkomgeving van een interdisciplinair team van therapeuten en aan de behoeften van de internationale families. Inger is betrouwbaar, gewetensvol, flexibel, kalm en maakte een goede connectie met onze therapie kinderen en volwassenen.

We hebben er alle vertrouwen in om haar zonder voorbehoud aan te bevelen.

Curaçao Dolphin Therapy Center

Wil jij ook zelf je kind kunnen helpen met het eten?

Start dan nu met de online training!